Teemme kaikki Ducatien määräaikaishuollot, jakohihnanvaihdot, korjaukset, renkaanvaihdot, Ducati performance racekit asennukset/ohjelmoinnit, säädöt tehopenkissä, lisävarusteiden asennukset, kolarikorjaukset.

Ducati huollot ja korjaukset teemme Ducatin omilla erikoistyökaluilla, käytösämme on esim Ducati diagnostic system DDS ja DDS 2.0 jakohihnat mittaamme Ducatin TTC laitteella.

Myymme ja toimitamme Ducatin alkuperäisvaraosat, Ducati Performance osat, Terningnoni putkistot ja race kitit, Shell voiteluaineet, Pirellin renkaat. Lisäksi toimitamme ja asennamme Ducatiin laadukkaita tarvikeosia esim. Ferodo, NGK, Akrapovic, hiilikuitu ja muita tuning osia.

Palveluihimme kuuluu myös Ducatien noudot huoltoon tai kolarikorjaukseen. Huollon tai korjauksen voit siis teettää ns. avaimet käteen periaatteella, eli noudamme Ducatisi ja huollon/korjauksen jälkeen palautamme sen sinulle kotiovelle. Meiltä saat tarvittaessa myös Ducatisi pesun, vahauksen ja kiiloituksen, sekä maalauksen ja paikkamaalauksen.

TALVISÄILYTYS

Tarjoamme lisäksi Ducatien talvisäilytystä. Muistathan että huollot ja korjaukset voit kätevästi teettää myös talven aikana. Talvisäilytys 190 € sis. säilytyksen, pyörän pesun, akun ylläpitolatauksen ja pyörän yleiskunnon tarkistuksen.

Talvisäilytyksen voi tilata noudettuna ja palautettuna kotiovelle. Moottoripyörät säilytämme uudessa toimipisteessämme Salon Kuusjoella, jonne muutamme syksyn/talven aikana.

TULOSSA KAUDELLE 2014

Huollon ja korjausten ajaksi edullisesti lainapyörä käyttöön. Lainapyörän voi myös muutenkin vuokrata. Pyörä tulee luonnollisesti olemaan Ducati -merkkinen.